Saltbris och sol året runt i Skellefteå

Kakor och policy

Kakor och Policy för Saltzon

Välkommen till Saltzon! Din integritet är viktig för oss. Denna kakpolicy förklarar hur vi använder kakor och liknande teknologier på vår hemsida.

Vad är kakor?

Kakor är små textfiler som lagras på din enhet när du besöker en webbplats. De används för att göra webbplatser mer effektiva och för att ge information till webbplatsens ägare.

Hur använder vi kakor?

På Saltzon använder vi endast nödvändiga kakor för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Dessa kakor hjälper till med grundläggande funktioner som sidnavigation och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Webbsidan är uppbyggd med WordPress och Divi, och vi använder säkerhetstillägget Wordfence för att skydda vår webbplats och våra besökare.

Tredjepartskakor

Vår webbplats använder inte kakor för att samla in personlig information för reklamändamål eller för att spåra användare över tid och över andra webbplatser. Vår webbplats har inga kopplingar till tjänster som Google Ads, Google Analytics eller Facebook eller andra sociala medier.

Hantering av kakor

Du kan kontrollera och hantera kakor i din webbläsares inställningar. Tänk på att blockering av kakor kan påverka din upplevelse av vår webbplats. Ändringar i vår kakpolicy Vi kan uppdatera denna policy från tid till annan. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker denna sida för att hålla dig informerad om hur vi använder kakor.

Kontakt

Om du har några frågor om vår användning av kakor, är du välkommen att kontakta oss via info@saltzon.com